woensdag 11 mei 2016

Het festival/fair seizoen is geopend!De Lente is nu echt in Nederland en dat betekent plannen maken! We vinden het heerlijk om naar een leuk (food) festival of fair te gaan en dan het liefst er de hele dag lekker omhangen.
Drankje erbij, lekkere hapjes en onze dag is helemaal goed!


Het seizoen start op 14 en 15 mei met een heel nieuw event wat plaats gaat vinden bij het stoere en industriĆ«le Lokaal 55: OneLocalDay . 
Een 2 daags food-shop en lifestyle event. Je zult hier veel hippe en locale (web) shops vinden zoals Katrein, ,SterkensVeer, Kekootje, VlechtjesenBretelsEmi.frl, de Hortensia en nog veel meer. Maar ook kun je er creatieve workshops volgen met uiteraard heerlijke food en drinks van Lokaal55. Deze leuke festival armbandjes zijn verkrijgbaar op de stand van Katrein samen met de gave posters van Mariel, de peren lampjes en wolkjes van a little lovely company en uiteraard nog veel meer kleurige en fleurige hebbedingen!

Wil je een poster Van Mariel winnen samen met de handige posterhanger?
Post dan een foto met je aankoop op Instagram, tag en volg KatreinLycke Likes en One Local Day en wie weet is deze te gekke poster met hanger voor jou. Er worden 3 winnaars uitgekozen!

Tot 14 en 15 mei bij One Local Day.


Deze blog schreef ik voor de website van Katrein.


Groetjes Neeltje & Lycke
Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen