woensdag 24 februari 2016

Hotspot Andere Koffie in LeeuwardenIn Leeuwarden ben ik eigenlijk helemaal niet zo bekend. Ik kom hier veel te weinig terwijl het super dichtbij is en zeker de moeite waard is om een bezoekje aan te brengen. Er zijn veel gave musea zoals Het Fries Museum en het Natuurmuseum Friesland maar ook leuke winkels, straatjes en andere hotspots.

Nu zag ik dat Linda nieuws Hotspot Andere Koffie heeft uitgeroepen tot een van de 8 fijnste koffietenten in Nederland. Dit moesten wij natuurlijk even testen. Dus Lycke en ik gingen naar Leeuwarden voor een middagje shoppen en koffie drinken.


Hotspot Andere Koffie aan de Naauw heeft de meest lekkere koffie en zelfgemaakte taartjes maar ook voor een lunch ben je hier op het juiste adres. Lycke koos voor de cheesecake en ik nam een cappuccino. Het klopt wat de Linda al schreef de koffie is heerlijk. De cheesecake was trouwens ook zomaar op!

Ik sprak nog even met Siska de eigenaresse. Ze vertelde me dat ze binnenkort naast koffie zich ook gaat specialiseren in smoothies en slowjuices. Je kunt met het aanbod van groente en fruit in de zaak je eigen smoothie of slowjuice samenstellen. Hoe gaaf is dat!
De zaak krijgt een hele make-over met een nieuwe naam: Fruitbar Sis, smoothies in stijl. Wil je op de hoogte blijven volg dan hun facebook pagina of instagram account.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen