woensdag 20 januari 2016

Uit eten bij Sterk en sVeer!

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten zit ik deze week vol aan de slowjuices en sapjes in verband met de Detox van Anat . Best pittig zo'n weekje want ik hou zo van lekker eten!

Vorige week was ik gelukkig nog niet aan het detoxen dus schoven Wimke en ik aan bij het aanschuifdiner van Sterk en sVeer; sVeer proeven met Kees (wij schoven eerder ook al eens aan bij de FlinkeFarm

Dit was de eerste keer dat dit georganiseerd werd in deze prachtige woonwinkel. De aankleding en de organisatie werden verzorgd door Piety de eigenaresse van Sterk en sVeer en het eten door De Koperen Kees


De lange tafel zag er super uit! Er lag zelfs een kadootje op ons bord (een kadobon die we meteen mochten uitgeven:-)  en de wijn stond al klaar. Ook hing er boven de tafel De Toon een hele gave deense tafelklem die je aan je eet of tuintafel kan klemmen en leuke lampjes of slingers aan kan hangen Super hip!

Op het menu stond o.a. pompoensoep, hazenpeper, zalm en als uitsmijter de hele foute maar o zo lekkere koperen bol.Een grote slagroom soes met witte chocolade en een koperen laagje erboven op. Aanrader!
Tussendoor konden we lekker shoppen in de winkel. De sfeer was top. Er werd gelachen, gezongen en nog net niet gedanst. Wat ons betreft een top avond.

Op woensdag 16 maart is er een tweede editie van sVeer proeven met Kees.
Wees er snel bij want er is maar beperkt plaats!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen