zondag 3 januari 2016

Kerstvakantie in buitenhuis Berg en Dal

Allereerst een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2016 gewenst!

Wij begonnen dit jaar super in het mooie buitenhuisje Berg en Dal.

We wilden graag nog even weg tussen kerst en oud en nieuw maar hadden dit een beetje te laat besloten.
Dus 2 weken voor de vakantie ging ik hard op zoek op internet om iets leuks te vinden. Toen zag ik het bericht op twitter van Bijzonder Plekje dat er vanwege een annulering een plekje vrij was gekomen in Buitenhuisje Berg en Dal Dit zag er op de foto's al helemaal geweldig uit dus hier gingen we naartoe!

Eenmaal daar waren we nog blijer verrast, wat een fantastische plek midden in de natuur. Het is een klein huisje voor 2 /3 personen. Ideaal voor ons drietjes. We werden heel hartelijk verwelkomd door de eigenaresse Caroline en er stond er een  fles zelfgemaakte appelsap uit eigen boomgaard klaar, wat een top begin.


Het huisje is heel sfeervol en met veel zorg en liefde ingericht. Dat zie je meteen. er zit een goede keuken in, heerlijke douche, gezellige eetkamer en lekkere Auping bedden. Alles was aanwezig! 

Het buitenhuisje ligt midden in de natuur aan de zevenheuvelenweg. Een ideale uitvalsbasis voor hardlopers, wandelaars en natuurliefhebbers.Er is ook genoeg te doen in de omgeving!
Wij hebben de Duivelsberg beklommen waarvandaan je prachtige wandelingen en hardlooproutes kunt lopen. 
Ook zijn we bij openlucht museum Orientalis geweest en hebben we het duitse stadje Kleve bezocht waar we  s´avonds een heerlijke Schnitzel hebben gegeten.

Verder  hebben we nog geshopt in studentenstad Nijmegen en 2 leuke hotspots bezocht: Bairro Alto een echt Italiaans koffie café en Sid en Lif een hip café-restaurant waar je ook nog terecht kunt voor leuke hebbedingen! Dille en Kamille kon ik uiteraard niet overslaan.


       Biarro Alto
                          Sid en Lif

Kortom een vakantie met een gouden randje. Wij komen zeker terug.


Hieronder de links van mijn uit tips:
Museumpark Orientalis
Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg
Kleve
Sid en Liv
Bairro Alto

Liefs,
Neeltje

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen