zondag 17 januari 2016

ANAT Groningen Lifestyle & Food awareness


Januari de maand van de goede voornemens.  Gezond het nieuwe jaar in dat leek me wel wat. Vaak wanneer ik mezelf dit voorneem haak ik bij dag 2 al af. Dus het is tijd om eens wat anders te proberen. 
Nu las ik op de site van Anat in Groningen dat zij een detox voor je kunnen verzorgen door middel van slowjuices en smoothies.Dit leek me wel wat!

Dus op deze prachtige winterdag bezochten wij dit veganistisch ontbijt en lunch café. De slee gooiden we natuurlijk achterin!

Anat is een plantbases-raw & vegan- ontbijt & Lunch café.
Sinds mei 2015 zijn ze geopend in Groningen op de verlengde grachtstraat 1 en het is een groot succes. Ze hebben zelfs na een paar maanden al de Vegan award 2015 gewonnen.
Alles wat hier wordt geserveerd is 100% veganistisch, biologisch en duurzaam, suikervrij en dus heel verantwoord.
Iedere dag serveren zij andere gerechten welke je op hun  Facebook pagina in de gaten kunt houden.

Het is een klein en gezellig café waar vroeger een kruidenierswinkel in zat en later studenten. Je kunt beneden of boven zitten en in het midden zit de keuken waar alles vers wordt bereid. Je hebt zowel beneden als boven een prachtig uitzicht op het Noorderplantsoen. Ik dronk mijn voorlopig laatste cappuccino voor deze week met havermelk en Peter en Lycke deelden een heerlijk stuk chocoladetaart.
De sapjes ( iedere dag 4) voor de detox nam ik mee en na afloop gingen we uiteraard nog even sleeën in het Noorderplantsoen. Oh ja voor degene die het leuk vinden kun je op Instagram volgen hoe het me vergaat! 


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen