woensdag 4 november 2015

Ontwikkelwerf IJlst

Afgelopen weekend bezocht ik de open dag van de Ontwikkel Werf in Ijlst.
Een nieuw concept op een hele gave locatie. Hier moest ik natuurlijk even een kijkje nemen.

De insteek van de ontwikkelwerf is om mensen  te laten werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit kan in groepsverband maar ook individueel. Zo organiseren ze diverse evenementen, workshops en kennisdagen waarbij de ontwikkeling van mensen door mensen centraal staat. Dus andermans kennis en ervaring als inspiratiebron voor je eigen groei of ontwikkeling.

Bedrijven kunnen hier met het team meedoen aan de diverse ontwikkelprogramma's.
Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van reorganisaties of verandering van richting binnen een bedrijf. De programma's worden vaak gecombineerd met een activiteit. Zo kun je gaan suppen, picknicken met een sloep of een wandeling maken door de prachtige omgeving.
Dick Visser exposeerde in de werf met: Invasion of the ploppers.
De ploppers staan symbool voor de tolerantie voor mensen met een andere achtergrond, religie of denkwijze. Ze verspreiden de boodschap van liefde, respect en vrede in de wereld.
Om deze boodschap te verspreiden kun je een ansichtkaart meenemen en deze naar iemand versturen.
                                 
Voor meer informatie over zijn exposities kun je hier een kijkje nemen
Tip:
21 november vindt de "er even tussenuit' dag plaats op de ontwikkelwerf. Het is een dag die je onder andere inzicht geeft over hoe het met je gaat en waar je staat. Voor meer informatie kun je kijken op de site van de Ontwikkelwerf.

Groetjes Neeltje

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen