maandag 5 oktober 2015

De laatste Flinkeboskje streekmarkt van 2015

Afgelopen zondag vond de laatste streekmarkt van dit jaar op it flinkeboskje plaats. Een waar oogstfeestje!


Het zonnetje had wat moeite met doorbreken maar toen hij er eenmaal was, was het super weer. We begonnen de dag met koffie en zelfgemaakte Carrot Cake. Lycke rende meteen naar Ypies's Pipowagen om pompoenen uit te hollen voor Halloween samen met Peter. Dus ik ging lekker een rondje doen langs alle kraampjes.

Er was een record van 33 kraampjes dit keer. Van Foodtrucks, zelfgemaakte jam tot heerlijke broden en vergeten groenten. 


Ik bracht een bezoek aan de vrolijke kraam van de bascule, kocht pompoenpit koeken, zelfgemaakte pruimenjam en olijvenbrood.
Tijdens mijn rondje kwam ik aan bij Tante Luus Granola. Wat een leuk concept is dit! Tante Luus is ontstaan door de passie voor koken en eten van Elsbeth Duverge. Na een aantal jaar cateren en het geven van kookworkshops ontstond tante Luus Granola. 
Het doel is dat tante Luus Granola kan bijdragen aan een geluksmomentje op je dag. En dat is zeker gelukt. Ik mocht de Granola proeven met de eerlijke yoghurt van Boer Bart . Echt top. Je kunt het op de site van Tante Luus bestellen maar ook te koop bij onder andere Royaal Belegd in Sneek. Ik nam een zak mee met bijbehorende weckpot.

De Malle Mok maakte met de Smoker de meest geweldige vleesgerechten klaar. Wij namen een combo bestaande uit een salade, bruinebonen schotel, langzaam gerookt buikspek, een kippenpoot en pulled pork.
We hebben heerlijk gegeten met z'n allen. De toffe muziek werd verzorgd door verschillende Singer Songwriters waaronder Midday Winter


Het was weer een heerlijk eerlijk feestje!


Zet alvast 12 en 13 december in je agenda voor de Flinke Favorieten Wintereditie .


1 opmerking:

  1. Hallo Neel,
    Wat een super blog en wat een toffe foto's! Een feestje om te lezen en om naar te kijken!
    X Petra

    BeantwoordenVerwijderen