zondag 11 oktober 2015

Pluk in Amsterdam: The best place in town!


Wanneer ik een stad zoals Amsterdam ben vind ik het soms best lastig om het juiste koffie cafĂ©, lunchtentje 
of restaurant uit te zoeken. Er is zoveel aanbod!
Nu hoef ik niet meer te zoeken want ik heb mijn favoriete tentje gevonden: Pluk Amsterdam in de 9 straatjes!

Pluk is opgericht door Iris Zeilstra ( van origine uit Friesland). Ze heeft nog 2 zaken: Ree 7 ook in de negen straatjes en restaurant De Luwte. Pluk is het "gezonde zusje" van Ree 7 en zit in dezelfde straat. Je kunt hier terecht voor gezonde broodjes, salades, sappen, koffie en lekkere taartjes (ook take away). 

Afgelopen vrijdag ging ik een dagje shoppen met vriendin Petra. Pluk stond al een tijdje op ons verlanglijstje dus daar moesten we eerst naartoe. We dronken er heerlijke cappuccino met de lekkerste Carrot Cake die ik ooit gegeten heb! En wat betreft inrichting en lifestyle ben je hier ook zeker op het juiste adres. 

Een uitstekend begin van ons dagje shoppen!

Bij mijn volgende bezoek aan Amsterdam wil ik sowieso ook naar Ree 7 en De Luwte ( en natuurlijk weer naar Pluk :-).


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen