woensdag 2 september 2015

Flinke Flea market

Afgelopen weekend was De Flinke Flea market van It Flinkeboskje. 

Normaal gesproken ben ik niet heel erg van de "vlooienmarkten" Maar als groot fan van It Flinkeboskje moest ik hier uiteraard wel een kijkje nemen. Peter en Lycke wilden gelukkig wel mee:-)


Voor gave tweedehands en vintage hebbedingen ben je hier aan het juiste adres.

Deze  Fleamarket vanuit de kofferbak vond ik geweldig. Je kon er van alles krijgen. Of je nu een gave vintage jas zoekt of een retro broodtrommel.Ook Lycke was heerlijk aan het sneupen en vond vooral de hoeveelheid tweedehands speelgoed te gek. Het liefst kocht ze alles op.

Ze mocht een ding uitkiezen (i.v.m. de overvloed aan speelgoed hier thuis :-) en koos voor een echt prinsessenkroontje met pareltjes. Haar dag was helemaal goed.
Aan lekker eten was natuurlijk ook gedacht dus aten we heerlijke zoete aardappelpatat en een ijsje van Ijsboerderij De Buterkamp.Iedere eerste zondag van de maand (mei-oktober) is op deze fijne locatie een streekmarkt en daarnaast organiseren ze nog een aantal super gave fairs. Kijk op hun site voor meer informatie: It Flinkeboskje.
2 opmerkingen:

  1. Wat grappig, ik heb hier ook gestaan met mijn spulletjes! Echt heel leuk om te doen, om lekker rond te snuffelen en te genieten van de gemoedelijke sfeer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk Dorien! De sfeer daar is idd altijd super!

    BeantwoordenVerwijderen