zaterdag 26 september 2015

Bijzonder plekje boek

Nu de zomer helaas weer officieel voorbij is is het tijd om weer nieuwe plannen te maken voor volgend jaar zomer. Hoe langer je er naartoe kan leven des te beter!
Nu kreeg ik op mijn verjaardag van een vriendin het Bijzonder plekje boek van Marleen Brekelmans kado. Hier vond ik genoeg tips in voor het hele jaar. Van de meest gave en hippe b&b's tot unieke campings. Hier word ik echt heel gelukkig van.
Met een kop koffie (de leuke mok heb ik gekregen op mijn verjaardag van Dianne en Wimke  uit de winkel Sterk en sVeer) en een rijstwafel met gezonde Chocopasta van Rens Kroes ging ik aan de slag met mijn leuke dingen to do lijst

Hieronder mijn top 3!Op een eilandje in het Alkmaardermeer ligt camping 3 Akers met de meest fantastische gepimpte caravans en pipowagens. Iedere wagen en caravan is anders ingericht. Stippen, hartjes, retro zolang het maar vrolijk is.
Lycke heeft Koe in de Kost uitgezocht. Dit leek haar helemaal geweldig. Het is een b&b waarbij je gaat helpen op de boerderij. Koeien voeren, melken en in de moestuin fruit plukken voor een zelfgemaakte appeltaart. 's Ochtends raap je zelf eitjes voor het ontbijt. Elke vakantie huisje heeft zijn eigen koe die je tijdens je verblijf helemaal zelf mag verzorgen.
Midden in de bossen bij Apeldoorn ligt B&B slapen in het bos Een prachtige witte inrichting, die door de eigenaresse tevens styliste is ingericht. In de badkamer liggen de producten van Sissy boy voor je klaar. Met de fiets die erbij zit kun je door de bossen fietsen en pannenkoeken eten bij Hoog Soeren. Het beste pannenkoekhuis van de Veluwe.

En ik wil nog een dagje shoppen in Arnhem !
Kortom genoeg om weer naar uit te kijken.

Mochten jullie nog leuke idee├źn hebben zou ik het super leuk vinden wanneer je hieronder, op Facebook of op Instagram een reactie achterlaat!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen