woensdag 16 september 2015

Bag to the Future
Vorige week zag ik de speciale uitzending om geld in te zamelen voor de vluchtelingen van Syriƫ van RTL late night. Hier kwam het bijzondere project van Bag to the Future ook ter sprake. Hier werd ik blij van tijdens al die verdrietige verhalen.

Het is een initiatief dat kinderen die onder erbarmelijke omstandigheden op de vlucht zijn voor oorlogsgeweld een beetje steun en vrolijkheid biedt.
Door deze kinderen te laten zien dat ze welkom zijn zamelen ze rugtasjes in voor deze kinderen die ze mee kunnen nemen voor onderweg en hopelijk hierdoor weer een beetje kunnen lachen.

Wat een mooi initiatief. Hieraan wilden wij natuurlijk mee doen. 


Ze werken met Drop locaties en op hun FaceBook pagina vind je al deze drop locaties: Bag to the Future.

Bij ons in de buurt is de Drop locatie Royaal Belegd dus hier brachten we vanmiddag onze goed gevulde rugtasjes naartoe.
Ik kocht 3 ( van ons alledrie 1) nieuwe rugtasjes omdat die van ons erg versleten zijn en ze natuurlijk wel een stevige rugtas mee moeten krijgen. We vulden ze met een knuffeltje, kleurpotloden, een dromenvanger notitieboekje, stickers, stiften, een stuiterbal en pleisters. De meisjes kregen nog een Frozen speldje van Lycke.
Lycke en haar vriendinnetje maakte nog een mooie tekening en ik schreef op de kaartjes voor wie het tasje was en de leeftijd. Op de achterkant schreef ik nog een persoonlijke boodschap.De rugtasjes kunnen nog t/m zaterdag 19 september ingeleverd worden op de eerder genoemde drop locaties dus:
Collect bags full of love, dreams, joy & happines for children in need!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen