vrijdag 21 augustus 2015

Royaal Belegd hotspot in Sneek

 
Wij zijn hier thuis erg fan van biologisch eerlijk eten.
Royaal Belegd is daarom met stip onze favo lunch, lounge en koffie drink plek in Sneek.
 
 
 
 
 
 
De eigenaar Erik Huber is een aantal jaren geleden vanuit huis begonnen met het verzorgen van ontbijt en lunch. Nu inmiddels verhuisd naar de Lemmerweg vlakbij de waterpoort. Waar hij een super hippe zaak heeft op een top locatie!
 
Je kunt hier de lekkerste producten bestellen. Van verse smoothies, Earth koffie ( ook voor thuis) en heerlijk belegde bio broodjes.
 
 


 
Onze favorieten; Tom Teriyaki met eigen gemaakte rosbief, Miss Honey met geitenkaas en de smoothies met vers fruit van het seizoen. Lycke haar favoriet is een bio bolletje hagelslag met als toetje een Nice ijsje van 100% puur fruit. nicefruitijsjes.nl
 
 
Wat ook zeker de moeite waard is om even een kijkje te nemen bij alle mooie producten.
Zoals de  Nicolas Vahe  lijn ( als je binnenkomt rechts). Theedoeken, pesto's, dippers, broodplanken allemaal even mooi! Maar je kunt er ook Clipper Organic thee, tapenades, biologische soep van de kleinste soepfabriek en diverse toppings van Heerlijkheid Marienwaerdt kopen.
 

 
 

 
 
 
Ook voor ontbijtmanden, lunch, picknickmanden en verzorgde bbq's ben je hier op het juiste adres. Op de site royaalbelegd.nl vind je meer informatie.
 
Kortom een echte aanwinst voor Sneek en omgeving en zeker de moeite waard om eens langs te gaan!

Tip: buiten het hoogseizoen kun je hier iedere donderdagavond een heerlijke daghap eten of meenenemen. Altijd handig na een lange werkdag:-)
 
 
 
 
 
 
 

1 opmerking: